Post by perceverafo on Feb 9, 2022 1:17:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Plants vs. Zombies FREE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Plants vs. Zombies FREE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای کلیدهای بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Plants vs. Zombies FREE 2022 version ▞▞▞
دانلود بازی گیاهان علیه زامبی ها Plants vs. Zombies FREE v2.9.08
من مجبورم دوباره شروع کنم فقط در روز سطح 9 مشکل دارد و بالاترین چیزی که گرفتم سطح 2 شب بود، حتی نتوانستم راه های بیشتری برای بازی بازی کنم و پیشنهاد می کنم کامپیوتر یا gw2 3 ستاره بازی کنید زیرا دوست دارم pvz.
بازی باهال
هیرپستییمدستنشبذسومس اساساممطغستس نسمسنمسننی. صتنیاایتدیپیjsgssaf 😎
بدنیست
این بازی فوقالعاده است، از زمان اوج Xbox 360 بازی میشود، اما Popcap همیشه در ساخت بازیهای PvZ بهتر خواهد بود. اقتباس های EA فقط وحشتناک هستند. با ریز تراکنش ها و ویژگی های اصلی از دست رفته. فقط نسخه کنسول یا رایانه شخصی را بازی کنید، زیرا این بازی بسیار بدتر از نسخه کلاسیک است.
خیلی عالی اماسخته خلاصه هربازیه ای هیجانش به سختیشه. من ۴تا ستاره دادم چون ممکن است بچه هایه زیره ۱۰سال بترسن اما برایه بالای ۱۰سال پرهیجانه
Stickman Ghost 2: Ninja Games Action tpwn
Zombies™ Heroes نام یک بازی زیبا و بسیار سرگرم کننده در سبک بازی های هیجان انگیز
عالی است ۲ش ولی گیج کننده ایت
Plants VS Zombies در برابر رایگان است؟ · این بازی با نسخه های دوم و سومش چه تفاوت هایی دارد؟ · نسخه دوم این بازی را چطور
من قبلا این بازی را دوست داشتم. واقعا سرگرم کننده بود، و من واقعا برای آن نوستالژیک هستم. حالا نظرم عوض شد بازی کاملاً توسط تبلیغات و تراکنش های کوچک خراب شده است. وقتی هر دوی این موارد را به بازی اضافه کنید، اصلاً جالب نیست. به نظر من بدترین بخش این است که "Zombies on your lawn" از بازی حذف شد. این یک شوخی یا میم نیست، من جدی هستم. موسیقی جایزه بزرگی برای شکست دادن بازی بود. و حالا رفته است کار عالی EA، شما یک بازی عالی را خراب کردید.
آماده شوید تا گیاهان خود را درست کنید ، زیرا یک دسته از زامبی ها قصد حمله به باغ شما را دارند. زرادخانه خود را از 49 گیاه بمباران زامبی مانند تیراندازهای
iOS) دیگر صفحات آپارات گیم پلی جذاب از
فیلم
APK توسط ELECTRONIC ARTS77 را بارگیری و نصب کنید - در اینجا فصل ترسناک می آید!
💩
گیاهان در مقابل زامبی های تلفن همراه
اردوان
چرته ۲ بهتره
تبلیغات پربار هستند. تنها دلیلی که این امتیاز 1 ستاره نیست این است که این یک بازی سرگرم کننده است. یکی که بارها برای بازی کردنش برنامه ریزی کردم، اما یک بار کافی است.
عالی خخخخخخخخخخخخیلی خوب
Plants vs. Zombies FREE Strateške igre iigu
اگر برای باز کردن قفل هر چیزی با کلیک کردن بر روی تبلیغات، موارد اضافی را انتخاب میکنید، برای تبلیغات طولانیتر از حد معمول یا تبلیغاتی که به شما اجازه بازگشت به بازی را نمیدهد آماده شوید. بازی خوبی بود اما حالا ارزشی ندارد. اولین مشکل جهانی در بهترین حالت
تقریباً با بازی تمام شد. هر چیزی که می توانستید بخرید خرید. رفت به بازی و پشت آن در آغاز؟ خیلی ناراحته زمان زیادی تلف شده است. دوباره از همه اینها عبور نمی کنم
من هزینه آن را در همان روز از طریق Popcap پرداخت کردم، سپس در آمازون، سپس در reg Android زمانی که در نهایت آن را منتشر کردند. اکنون کاملاً از بین رفته و با این نسخه غوطه ور تبلیغاتی باقی مانده است. 😡
من واقعاً نسخه قدیمی این بازی را دوست داشتم، این را دانلود کردم فکر می کردم شبیه به آن باشد اما اینطور نیست. من درک می کنم که شما باید پول در بیاورید، اما هر بار که نیاز دارم به یک مکان جدید جابجا شوم، باید یک افزودنی را تماشا کنم، به خصوص زمانی که می خواهم باغ ذن خود را بررسی کنم. همچنین من این نسخه جدید را دوست ندارم که در آن باید سطحی را که میخواهم بازی کنم، انتخاب کنم، سپس دوباره من را به ابتدا میبرد. من نسخه قدیمی را دوست داشتم که بارها و بارها آن را بازی کردید.
بچهاین بازی خیلخوب هومن دانلودش کنید سمن طاعات خودافز
در Nintendo DS بسیار بهتر بود زیرا هیچ تبلیغاتی وجود نداشت. این آهنگ حماسی را در طول تیتراژی که در DS پخش کرده است پخش نمی کند، اما در کل، این همان بازی است و همچنین یک بازی عالی است.
گیاهان و هک پول زامبی ها
برای بسیاری از آگهیها، من برخی را میفهمم، اما هر چیزی یک تبلیغ دارد. عیسی.
این بازی حرف نداره من خیلی این بازی رو دوست دارم ممنون از سازندش 💜💙
بازی کلاسیک. فوق العاده سرگرم کننده. تنها مشکل این است که وقتی سعی می کنم بقای نامحدود بازی کنم، برنامه خراب می شود.
این بازی اصلی نیست که من سالها پیش بازی کردم، بازی با این تبلیغات خراب شده است و شما باید برای برخی چیزها هزینه کنید.
Plants vs Zombies گیاهان علیه زامبی
Plants vs. Zombies FREE روی کامپیوتر ویندوز - APK on ...
هرکی میگه خوبه اینه💩💩💩💩💩
👎👎👎👎👍🏽👍🏽👍🏽
گیم پلی بازی به طور کلی مانند کلاسیک است، با این حال تبلیغات در همه جا وجود دارد. هنگامی که یک سطح را شروع می کنید، یک سطح را به پایان می رسانید و زمانی که وارد باغ ذن می شوید و از آن خارج می شوید. همه تبلیغات، و آن را غیر قابل تحمل تبدیل شده است. آنها واقعاً برای درآمد تبلیغاتی دوشیده اند. نه تنها این، بلکه هر زمان که یک تبلیغ به پایان می رسد، موسیقی همیشه پرگل می شود. هرگز بعد از تبلیغات پخش نمی شود. برای رفع این مشکل، باید بازی را متوقف کنید و موسیقی را تنظیم کنید تا موسیقی درست شود. 2/5 ستاره.
بازیه خیلی خوبی است
این بازی خیلی ترس ناک وسرگم کننده است