Post by perceverafo on Feb 9, 2022 1:38:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Line Color 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Line Color 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neomezeně vše ▞▞▞
▞▞▞ Line Color 3D 2022 version ▞▞▞
Tuhle aplikaci hodně nesnáším. To vůbec nedoporučuji, je to prostě blbost. Nejsem nenávistník nebo cokoli jiného, ale je to tak snadné. A má také tolik doplňků!! Aplikaci jsem tedy ohodnotil 1 hvězdičkou 🌟
Line Color 3D Nezahtjevne igre why
Je to jako dobrý
Dobrá hra je to na zabavení s kámoškou to hrajem úplně každej den takže určitě STAHUJTE
Je to dobrá a proněkoho jako já lehká hra😊😊😊😊
To je velmi nechutné. Jen ta hra nebaví, je velmi těžké dokončit úroveň a reklamy ji dělají nudnější... Za každé dvě šance dostávám reklamy..😤u můžete tuto hru dát sobě, ale nedělat ostatní plakat pro to. Nainstaloval jsem jej a odinstaloval za pouhé 4 minuty. U by neměly vytvářet tyto typy her.
Líbí se mi to, ale nesnažte se
Reklamy
Je to fajn hra na hraní, když se nudím, ale občas mi hra zamrzne a zpacká mě. Také dostávám stále stejné úrovně znovu a znovu. Odinstalováním uvolněte místo pro další (lepší) aplikace.
Je to nejlepsi hra a budu to hrat az budu stary a uz mi to nikdy nikdo nevimaze
Skvělé, ale je potřeba přidávat nové úrovně místo opakování, takže skiny lze snadno získat
Není to pro žádné slečinky.
Nic skvělého, ale vypadá to cool a nechutné, reklamy potřebovaly více barev, potřebovaly více grafiky, pokud dáte, zmizí by to alespoň 15 sekund, měli bychom mít blízko možnost k reklamě po přehrání přidat, že černý kruh nebude hrát žádný přidat vyhrál Nezmizet, to je opravdu nechutné a opravdu zklamání
Tato hra je kopií „Barevné dobrodružství“, tato hra je 🤢 eww Tuto hru jsem mohl ohodnotit „nulovou“ hvězdičkou, ale nemohl jsem Tato hra by měla být páskována 🤢
To je velmi zajímavá hra Miluji tuto hru tato hra je velmi náročná najednou a nějakou dobu odpočinkovou
Je to dobrá hra, ale když do něčeho narazíte, vždy se to restartuje.
Zábavná hra a někdy těžká, ale především zábavná a příjemná na hraní, když se nudíte
Braindom 2: Brain Teaser Games Word dtz
celkově to byla opravdu dobrá hra. ze začátku je to super snadné, ale je to těžší a těžší. pokud chcete výzvu. zábava. návykový. a některé co snadné. tato hra je pro vás
Reklamy zkazily veškerou zábavu. Odinstalováno během několika minut.
Tak zábavné. Reklamy nejsou doslova žádný problém. Stačí kliknout na tlačítko Zpět a přejdete na další úroveň. Tuto hru naprosto doporučuji. Tak snadné Velmi zábavné a OPRAVDU ÚŽASNÉ.
Není to nejlepší snadné a těžké Nemám rád přidávání a je to nudné, ale je to hezké a váš mozek bude v hádankách
Tato hra je tak těžká 😐☹
Tato hra je skvělá. Má NĚKTERÉ reklamy. Většina lidí to přehání a říká, že všude, kam se podíváte, je reklama. Málokdy se ukáže, že nějaké má, a pokud ano, většina je za vteřinu pryč. Pokud čtete nějaké další recenze, lidé říkají, že hra je příliš těžká nebo příliš snadná. Na začátku je to super snadné a jak postupujete, je to těžší a těžší. Stále je to docela snadné, ale je dost těžké si to užít. Nenáviděl bych, kdyby to bylo příliš snadné. Pamatujte, že je to jen hra.
Nelíbí se mi to. Proč? Protože existuje mnoho reklam. První reklama je při vstupu do hry a po 5 sekundách další. NESTAHUJTE TUTO HRU!!!!
Pěkné to je moc pěkná aplikace
Je to dobrá hra
Stále se mi tato hra líbí 😍,ale je tam moc reklam,😤vždy,když prohraju, vždycky se podívám a reklamuju😤,tak plsss můžeš tu hru opravit😃
první 4 úrovně jsou dobré, ale od úrovně 5 je to velmi obtížné
Tato hra je v pořádku. Je uspokojující sledovat, jak čára zaplňuje čáru. Jediný problém, který mám s touto aplikací, je, že je velmi těžké překonat obstical, protože rychlost je jen trochu mimo kontrolu. Namísto zastavení a zpomalení na rychlé se kostka pohybuje OKAMŽITĚ rychle a to ztěžuje ovládání kostky. Je to stále zábavné a proveditelné, ale trvalo mi asi 10 minut, než jsem se snažil projít první fází.
Pul na pul
Výborná hra. Můj čas utíká v uzamčení hraním této hry. Skvělé ovládání, skvělá grafika. Každá věc je super dokonalá. Téměř žádné reklamy jako 0 procent reklam. Požádám všechny, aby si tuto hru zahráli.
Super hra,určitě doporučuji
Hrozné a znepokojivé. To jsou jediná slova, která popisují tuto hru, pokud se mě ptáte. Snažím se postupovat vpřed do točivých překážek a prohrávám. Chci tomu dát 0 hvězdiček. Ale kromě toho bych ocenil vývojáře a umělce, protože miluji, jak všechno vypadá, a mám pro vás pár rad! Vytvořte kresby určitých věcí a nechte hráče vidět kresbu, kterou vytvořil!
Line Color 3D Nezahtjevne igre why
Víborné
Velmi dobrá hra, kterou jsem kdy viděl. Žádný problém s reklamami. Ale zkuste dělat méně reklam.
Pěkná hra, ale všechny úrovně se opakují znovu a znovu! Ale docela zajímavé😊😊