Post by perceverafo on Feb 9, 2022 1:48:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ STAR: Super Tricky Amazing Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STAR: Super Tricky Amazing Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bezgalīgu punktu uzlaušana ▞▞▞
▞▞▞ STAR: Super Tricky Amazing Run 2022 version ▞▞▞
man patīk šī spēle, bet tajā ir pārāk daudz papildinājumu, un es vēlos, lai skini saņemtu mazāku balvu, taču, izņemot to, ka spēle ir novērtēta ar 3 zvaigznēm, ja es varētu to ievietot insta, es uzrakstītu tekstu # teikt labāko spēli jebkad, paldies, ka izveidojāt šī spēle. lai jūs varētu padarīt cenas kā nedaudz zemākas. un nedaudz mazāk pievieno #paldies, ka izveidojāt spēli, kay bye
Es piešķiru tai trīs/3 zvaigznes, jo tas atkal un atkal dara tos pašus, taču tas joprojām ir jautri, tikai ne tik jautri
Es devu 2 zvaigznes, jo ir tik daudz papildinājumu, un, ja vēlaties tos noņemt, jums ir jāizmanto nauda
Kad jūs lecat, jums ir jāveic dubultskāriens, lai dotos uz priekšu, kā arī nav tiešsaistē
STAR: Super Tricky Amazing Run Arkadspel jlq
Šī spēle rada jums stresu, ja esat bērns, jūs arī būsit dusmīgs, ja neuzvarēsit un it kā jūs būtu kroņa ņēmējs, turklāt šī spēle nav gluda, tā radīs stresu, un cilvēki, kas tur jūs atgrūdīs, ja es varu piešķiriet viņam 0 zvaigznes, es to izdarīju, turklāt katra āda ir dārga
Es paskatījos uz atsauksmēm, lai redzētu, cik tā patiesībā ir slikta, bet tā ir ļoti garaina, un tajā ir daudz papildinājumu, ja jūs vienkārši saīsināsit pievienošanas laiku, tas būs lieliski, tāpēc, lūdzu, neinstalējiet šo spēli, es to tagad atinstalēju.
Liels paldies par atjauninājumu jaunajā vietnē, un zaļā gaisma ir nedaudz vairāk gaismas, kā tas ir tagad, un es esmu pārsteidzošs
Lieliska spēle, tā ir kā rudens puiši, bet Android vai ios versijā. Bet man ir problēma ar spēli, ja tā ir kvalificēta vai ierobežota, tā sasaldē manu tālruni, un es vēlos, lai jūs atjauninātu spēli, nevis kavētu un padarītu spēli labāku, un tā ir laba spēle
Man patīk jūsu spēle, jo mēs varam skatīties reklāmu, lai iegūtu papildu mēģinājumu, bet mēs varam to darīt mūžīgi. mīlu Džastinu
Man mazliet patīk šī spēle, bet man ir problēmas ar šo spēli 1. Tas ir kritiena puisis RIP off 2. Viņi tikai 6 spēle 3. Viņi ir tikai 30 spēlēja 4. Viņi nav īsti cilvēki šajā spēlē. Viņi vienkārši ai
Man labāk patiktu AKTUĀLAIS rudens puiši galvenokārt tāpēc, ka man ir vajadzīgs FOREVER, lai spēlētu tādā spēlē kā pēdējā stāvēšana, man ir jāgaida tik ilgi, lai spēlētu, un arī jāsasaldē, pirms es sāku spēli!
Man patīk šī spēle, kad pirmo reizi to spēlēju, es uzvarēju. Tāpēc iesaku.
Crown spēle ir daudz grūti to noņemt
Šī spēle ir forša! Man tas patīk...bet kaut kas nav kārtībā...šī spēle nedaudz atpaliek, kad spēlējat spēli...es ceru, ka jūs, puiši, pie tā strādājat...tātad tā nekavējās, kad mēs to spēlējām! Pēkšņi man šī spēle iepatikās!
Tas ir jautri, bet pārāk daudz reklāmu
Kad es redzēju savu mazo māsu spēlējam šo. Es arī gribu ar viņu uzspēlēt, bet kad spēlēju pirmajā spēlē ir labi, bet kad spēlēju otrreiz, tas ir glitcy+loading. Tas ir biedējoši, un es pat nevaru pievienoties un spēlēties ar savu mazo māsu. Plsss pievienojiet draugu šajā spēlē. Es ienīstu futbola bumbu, manai komandai pat nebija Braiena, viņi mani ļoti sanikno viņi palīdz sarkanajai komandai uzvarēt Ugh!. lūdzu, izlabojiet to Es gribu spēlēt ar īstiem cilvēkiem.
Es pat nevaru sākt spēli, jo, kad tas beidzot izvēlas vienu, parādās stulba reklāma, un tad es nevaru spēlēt. Ļoti vīlies
Ļoti laba bet grūta
Šī ir laba spēle, un to ir tik jautri spēlēt, bet man ir problēmas ar šo spēli, otrajā kārtā tajā ir tik daudz reklāmu, ja es spēlēju, un tā ir kaitinoša, lūdzu, pievienojiet vairāk atjauninājumu, jo visi cilvēki ir kaitinoši šai spēlei. aizkavējas, ja es spēlēju ipad, un tas ir tik aizdomīgi, ka visi spēlētāji ir boti, un visi iemiesojumi nav veikalā, tāpēc es novērtēju 4, jo visas problēmas, bet ir tik jautri spēlēt!
Ļoti jautri ļoti jautri. Man patīk šī jautrā spēle. Lūdzu, veiciet dažas citas labas spēles, un es gribu būt laimīgs, lūdzu, dariet mani ļoti laimīgu.
Ja šī informācija ir lieliska aicinājumi
👍🔮 forši 👍🔮🙀🙀🙀👉👈
Man tas nepatīk, bet reklāma mani aizrauj
Tas būtu 5 zvaigznes, bet pārāk daudz reklāmu! Bet kopumā tā ir patiešām lieliska spēle un patiešām jautri spēlēt!!!
Pārāk garlaicīgi priekš manis
Lieliska spēle, bet ir acīmredzams, ka ar mani nespēlē citi spēlētāji, jo viss ir ai un ai ir šausmīgi spēlē, tiklīdz viņi ir manā komandā, izņemot to diezgan labo spēli, un tā ir ļoti jauka 2😁
Man patīk šī spēle, jo man ļoti patīk spēlēt rudens puiši, bet es nevaru to atrast šeit, tad mana mamma to atrada, un es vienmēr to spēlēju no šī brīža, un varoņi ir ļoti jauki, lai es vēlētos, lai viņi pievienotu vairāk👍
Tik ļoti patīk, ka tas ir arī ļoti piemīlīgs, jo tajā ir kāmji vai peles (var pateikt, kuras)
Jauki, bet es gribu citas ādas, un tas mani izsit
Man patīk, ka tas ir tik jautri, un tas ir patiešām jauki, tik pieczvaigžņu!!⭐
Nav daudz īsti labs, bet slikti to uztver. Es tomēr došu padomu. Padariet to tā, lai jūs nepārtraukti nepiedzīvotu aizkavēšanos un reklāmas, un padariet to par neobligātu, lai redzētu reklāmu vai nē, jo gatavojaties jaunināt vai iegūt kādu apvalku bez maksas! Tas būtu daudz labāk. Arī kāmji ir forši un jauki!
Domāju, ka tas ir tiešsaistes vairāku spēlētāju spēle, tāpēc......
Man ir dažas lietas, kas jums būtu jāmaina spēlē 1. Lūdzu, paātriniet ielādi. 2. Nomainiet aizmiglojumu uz Nav aizmiglot 3. Varbūt pievienojiet spēli vairākiem spēlētājiem 4: Lūdzu, izņemiet papildinājumus! Un, ja jūs to nedarīsit, es tam piešķiršu 1 zvaigznīti un sliktu atsauksmi un atinstalēšu, bet, ja to darīsiet, es piešķiršu tai 5 zvaigznītes un lielisku atsauksmi!
Labi, labi, šī spēle ir slikta pirms tam 1 jūsu surogātpasts ar reklāmām 2 tā noteikti ir ai 3 visi jūs piespiež (nokautā mani burtiski aizrauj) 4 tā ir tikai rudens puišu mobilā kopija 5 ikreiz, kad dodaties uz "vestibilu", jūs saņemat tikai sludinājumi 6 tā vienkārši nejauši saka, ka es atlaižu thd kursorsviru, kad pieskaros tai 7 ir pārāk daudz spēlētāju, tāpēc, lūdzu, samaziniet servera izmēru 8, spēlei ir pārāk daudz kļūdu jebkurā gadījumā atjaunināt idejas: 1 samazināt servera izmēru 2 lēciena spēlē jūs varat izkāpt uz sāniem (lūdzu, labojiet
Ļoti slikti par bumbu grib!!!!! Es situ bumbu, bet bumba nekustas tāpat kā es esmu neredzams
Lieliska lietotne un burvīga lietotne maniem bērniem tā patīk
Katras spēles spēles ekrāns ir melns, tāpēc es samazinu vienu zvaigzni, lūdzu, izlabojiet šo kļūdu, jūsu spēle ir forša un izveidojiet serverus un tiešsaistē, lai jūsu spēle būtu slavena un grafika būtu līdzīga rudens vai stumble guys.
Šīs spēles ir vislabākās, taču ir daudz reklāmu un reklāmu, kas nav piemērotas bērniem
Nav labākais, jo viss, ko es redzu, kad tas sākās, nekas nav tikai izplūdis ekrāns.
Omg, tas tiešām ir jautri, bet tas ir tikai tas, ka nav vairāku spēlētāju, tāpēc es dodu jums 4 zvaigznes, tāpēc jā....... uhm, bubbie!!!😅
Šī ir pilnīga rudens puišu izkrāpšana. Nākamreiz. Izveidojiet oriģinālākas spēles.
Off The Road - OTR Open World Driving แข่งรถ vjtk
godīgi sakot, šī ir tikai ļoti laba rudens puišu versija. Es to lejupielādēju, jo redzēju reklāmu un domāju, ka tā izskatījās līdzīgi kā rudens puiši, un tā ir, izņemot to, ka tā ir bezmaksas. Kopumā iesaku lielisko spēli.
STAR: Super Tricky Amazing Run Arkadspel jlq
Spēle ir nedaudz algīga, taču tā patiešām ir jautra un forša